whining

Rubes

Bila dah tak ada baru rasa semacam rugi bodoh.  Masa ada , haram tak dipedulikan.  Yang tahu cuma merungut pasal tak cukup bagus, tak cukup cantik, tak cukup itu, tak cukup ini.  Itulah kita.  Jangan kata, aku tak macam tu, just for the sake of nak sedapkan hati sendiri.  Sedar tak sedar kita memang macam tu.  Panas salah, hujan salah, sejuk salah, ribut lagilah bersalah.

Whining. Whining. Whining.

Sementara masih ada atau masih wujud depan kita atau masih melekat di jasad kita, hargailah.  This applies to everything in life.  Nanti bila dah expired, masa tu terkulat sampai kering pun tiada gunanya.

Tak salah jadi opportunis, choleric dan sanguine.  Walaupun hakikatnya ada yang melancholy dan phlegmatic.  Ape kebendenye ni?  Jangan risau,  info on bende bende ni sumer akan di publishkan di sini, soon.  Very soon.

Dah dah. Stop whining!

~ oleh andong sari di Januari 22, 2008.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: